فهرست مطالب

هوشمندسازی صنایع

هوشمند سازی صنایع راه حلی برای دیجیتالی کردنی فرایندهای تمام کسب کارهاست. هوشمندسازی صنایع یا انقلاب صنعتی نسل چهارم اغلب به عنوان مجموعه‌ای از فناوری‌های نوآورانه با محوریت دیجیتالی‌سازی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء برای دست یابی به تولید کارآمدتر و انعطاف‌پذیرتر شناخته می‌شود. با انقلاب صنعتی نسل چهارم، هوشمند سازی در اوج خود است. تمامی صنایع در بازار در حال تبدیل شدن به یک صنعت هوشمند هستند؛ زیرا با پیاده‌سازی راه‌حل‌های هوشمند در فرآیندهای کسب‌وکار، سازمان‌ها از مزایای اینترنت اشیا استفاده می‌کنند و کسب‌وکار خود را ارتقا دهند.

هوشمند یعنی چه؟

سیستم های تولیدی از مجموعه کاملی از فناوری های جدید و نوظهور استفاده می کنند. اینترنت پایه‌ای است که تجهیزات، حسگرها، ابزارهای تحلیلی و افراد را به روش‌های پیچیده‌تر و مدبرتر به هم پیوند می‌دهد. رباتیک، یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی، واقعیت افزوده، چاپ سه بعدی، تجزیه و تحلیل و… همه این موارد و موارد دیگر اکنون در حال همگرایی هستند.

اینترنت اشیا و هوشمندسازی صنایع

اگر بخواهیم در مورد اینترنت اشیا بگوییم، در حال حاضر این فناوری روز به روز محبوب تر میشود و این درصورتی است که هوشمندسازی صنایع درحال پیشرفت و تکامل است؛ اینترنت اشیا در نتیجه ی استفاده از انبوه حسگرها، اتصال مقرون به صرفه، پلتفرم‌های درحال رشد، قابلیت‌های پردازش و ذخیره‌سازی داده‌های ساختاریافته و بدون ساختار عظیم، و نواوری های اینترنت اشیاء، به راهکاری سودمند برای موفقیت کسب‌وکار تبدیل شده است. شرکت‌های فناوری و ارائه‌دهندگان خدمات به طور فزاینده‌ای به شرکت‌ها راه‌حل‌های نوآورانه‌ای ارائه می‌دهند که چگونه می‌توانند چیزها را به اینترنت متصل کنند و با هوشمندسازی صنعت عملیات تجاری خود را به طور اساسی تغییر دهند.

پایه و اساس یک صنعت هوشمند را می توان بر سه اصل گذاشت

هوشمندسازی صنعت به یک کسب و کار کمک می کند تا فرآیندهای خود را از نظر عملیات، هماهنگی و نتایج تغییر دهد. بنابراین، بیایید یک به یک نگاهی به راه کارهای هوشمندسازی بیندازیم.

بیشتر بخوانید در رابطه با هوشمند سازی صنایع:

هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی مدارس

تصویر-هوشمندسازی-صنایع-8231

کارخانه هوشمند

علیرغم داشتن یک محیط کارخانه اتوماتیک، اکثر تولیدکنندگان نمی توانند بهره وری تولید را به حداکثر برسانند و خواسته های مشتری را برآورده کنند. مدیران گرفتار مقابله با چالش هایی مانند فقدان زیرساخت یا ابزار مناسب برای نظارت بر خط تولید کامل از یک مکان مرکزی هستند. حجم کار نامتعادل در مراکز، زمان چرخه تولید و کیفیت یا هزینه های عملیاتی اضافی چالش های خاصی هستند که بر بهره وری کسب و کارها تأثیر می گذارند.

امروزه چالش‌های اصلی صنایع عبارتند از:

فقدان داده های درست و لحظه ای و سیستم های داده متعدد

رعایت مقررات و مدیریت عملکرد مطابق ضوابط

اجرای فرآیندهایی که زمان ارائه به بازار را کمتر می کنند

متعال کردن تعمیر و نگهداری با توان عملیاتی

رضایت مشتری را تضمین کنید

در مواجهه با چالش های که گفته شد، سازمان ها به سختی می توانند با رشد بازار و خواسته های مشتریان کنار بیایند

راه حل

چه آمارهای شغلی اخیر باشد، چه به‌روزرسانی‌های گزارش‌های دوره‌ای یا داده‌هایی برای نظارت بر عملیات خط تولید، یک سیستم کارآمد و سریع که می‌تواند به صورت صریح و روشن تمام این وظایف را انجام دهد و مدیریت کند، چیزی است که مدیران تجاری در کارخانه‌های خود به دنبال آن هستند. راه کار پیشنهادی هوشمندسازی کارخانه است که ویژگی هایی مانند کنترل کیفیت و تجزیه و تحلیل آماری را تضمین می کند و تقریباً برای هر خط تولیدی با هرشرایط و موقعیتی سازگار است. با راه حل کارامد یعنی هومند سازی صنایع، سرپرستان داده های نحوه و میزان عملکرد را در در لحظه و دقیق، مستمر و استاندارد دریافت می کنند تا تجزیه و تحلیل دقیق عملکرد کارخانه را انجام دهند. سرپرستان با شناخت بهتر از خطوط تولید خود، به راحتی می توانند مناطق مشکل ساز را شناسایی کرده و تصمیمات آگاهانه ای برای برآورده کردن نیازهای پویا خطوط تولید اتخاذ کنند.

شما می توانید برای اطلاع از سیستم اطفای حریق هوشمند همین حالا به این لینک مراجعه کنید.

نظارت هوشمند بر دارایی ها

نظارت هوشمند بر دارایی‌ها در سناریوی کنونی سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند. با ویژگی های هوشمندسازی میتواند به عنوان راه کاری برای به دست آوردن مزیت رقابتی در نظر گرفته می شود. مخصوصا هوشمند سازی صنایعی که عمدتاً دارایی هستند مانند تولید، ماشین آلات صنعتی، نیرو و تاسیسات، معدن، نفت و گاز و بسیاری دیگر، بیشترین بهره وری را ازین راهکار دارند. یک دارایی باعث موفقیت یک صنعت می شود و یک دارایی شکسته، گم شده یا نادرست ممکن است مانع از هدف نهایی کسب و کار – حاشیه سود – شود.

اگر اطلاعی در رابطه با سیستم روشنایی هوشمند ندارید، کافی است به این لینک مراجعه کنید.

مشاهده کارمندان و کارگران به صورت هوشمند

یکی از سخت‌ترین چالش‌هایی که امروزه کسب‌وکارها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اطمینان از ایمنی کارگران میدانی است. جدا از ایمنی یک کارگر، ردیابی و نظارت بر فعالیت آنها در این زمینه نیز چالشی است که سازمان ها باید با آن دست و پنجه نرم کنند. صنایع در پی یافتن راه حلی هستند که بتواند به طور موثر پارامترهای مورد نیاز را برآورده کند. سازمان ها همچنین به دنبال بهبود کارایی کلی کارگر با کاهش زمان صرف شده در کارهای غیرمولد و ارائه یک محیط کار ایمن تر به آنها هستند.